Tilbake
Nyhet

Ingen dager er like i WCL avd. Bergen/Florø

Kontrollør i WCL avd. Bergen/Flor, Martin Dyvik, er ikke redd for høyder, men noen ganger gir jobben som kontrollør et litt ekstra kick i hverdagen.
Publisert
25.4.2022

Martin Dyvik har vært ansatt som kontrollør i Westcon Løfteteknikk avd. Bergen/Florø siden 2019. Med en fagutdanning innen verktøymakerfaget, og erfaring med teknisk tegning, er Dyvik godt kjent med utstyret han skal kontrollere for kundene.

- Jeg vet ganske godt hvordan utstyret skal, og ikke skal, se ut. Det gir en litt ekstra ro og selvtillit i arbeidet.

I 2019 startet han i den ny-etablerte avdelingen til WCL;WCL avd. Bergen/Florø. Siden da har han vært med på utviklingen av avdelingen og viktige kundeforhold.

- Vi jobber mye med kraftkunder, der har vi ansvar for alt som gjelder kontroll.

Gode samarbeid og kundeforhold gjør ting enklere for beggeparter, mener Dyvik.

- Det er viktig at de føler seg satt pris på – at det ikke kun handler om jobb. Det må være litt kundepleie med i det hele.

WCL avd. Bergen/Florø har hatt stor vekst på relativt kort tid. I løpet av fire år har avdelingen fått over 130 kraftverk og montørbaser i porteføljen. Dyvik mener det har mye med kundeservice å gjøre. 

- Vi prøver å planlegge litt frem i tid slik, men det hender at det skjer ting på kort varsel som gjør at vi må tilpasse oss deretter. Vi tilpasser oss etter kundens behov og timeplan – så skjer det ting plutselig må vi være raske på ballen. Det handler om god kundeservice.

En spennende arbeidshverdag

Arbeidsdagen går vanligvis til arbeid ute hos kunder, og noen ganger kiler det litt ekstra i magen for Martin når han er ute på oppdrag.

- Enkelte plasser må man ganske høyt opp og da kjenner du at det kiler litt ekstra i magen. Du venner deg til det, selvfølgelig, men det gir et lite ‘kick’ kan du si.

For Martin er det viktigste at han får brynt seg på forskjellige oppgaver og utfordringer, og at han får mulighet til å dra til litt forskjellige steder. En bonus er alle de nye menneskene han møter på veien. 

- Av og til drar jeg opp til Florø for å hjelpe til når det er mye arbeid som skal gjøres. Du møter forskjellige personer i løpet av en uke, du prater om forskjellige ting og får utfordret deg selv på litt forskjellige måter. Det er nok det jeg setter mest pris på i denne jobben.

Internt i avdelingen har de et tett bånd og et godt fellesskap. En viktig del av motivasjonen er trivsel på jobb, mener Dyvik.

- Det er viktig med god tillit til hverandre. Vi stoler på hverandre og prøver å hjelpe til så mye vi kan. Trivsel er utrolig viktig, og det syntes jeg WCL gjør en god jobb med å opprettholde.