Om oss

Starten

Det startet i 1993 da West Contractors (i dag: Westcon Yards) opprettet en ny avdeling for løfteteknisk arbeid; Westcon avd. Løfteteknikk. Med et lite lokale på Frakkagjerd og 6 ansatte, fikk vi etter hvert et godt rykte for å alltid levere.

Om oss

Alltid i vekst

Helt siden starten har WCL vært i kontinuerlig vekst og utvikling og har gått fra å være en liten avdeling til å bli den største aktøren i landet innfor vårt fagområde.

I 1997 ble WCL eget aksjeselskap, og holder i dag til i moderne lokaler i Florø, Bergen, Odda, Haugesund, Stavanger og Wroclaw (Polen). Vi er i dag et selskap i Westcon Group. Westcon Group består av Westcon Yards, Westcon Power and Automation Installation og Westcon Løfteteknikk.

Sertifiseringer

Westcon Løftetenikk er sertifisert av DNV GL i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 som Løfteteknisk totalleverandør for onshore og offshore virksomhet innen design, konstruksjon, produksjon, sakkyndig virksomhet for inspeksjon, sertifisering, salg og utleie av løfteinnretninger og løfteredskaper samt løfteteknisk på boreutstyr.

Våre sertifiseringer

Lokasjoner

Vår plasseringer gir god tilgjengelighet til, og nær kontakt med, kunder, forhandlere og leverandører. Vi har avdelinger i Haugesund, Stavanger og Bergen, og har medarbeidere i Florø og Odda som reiser dit arbeidet krever. Vårt verksted er moderne, med alt av nødvendig kontrollutstyr.

Haugesund

Grannesgata 25,
5523 Haugesund

Stavanger

Harestadveien 77, 4070 Randaberg

Bergen

Rosslandsvegen,
5918 Frekhaug