Tilbake
Nyhet

WCL stiller opp for breddeidretten slik vi stiller opp for våre kollegaer

Westcon Løfteteknikk er ikke bare opptatt av å levere løfteutstyr av høy kvalitet og ekspertise innen løfteteknikk. Vi legger også stor vekt på å skape et inkluderende og støttende arbeidsmiljø for våre kollegaer. Dette gjenspeiles i vår inkluderende lederstil og engasjement for den lokale breddeidretten.
Publisert
30.6.2023

I arbeidet vårt fokuserer vi på å skape et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø der alle ansatte føler seg trygge og kan være seg selv. Det er viktig for WCL at våre ansatte har et godt liv både på jobb og hjemme. Derfor oppfordrer vi til et aktivt liv, og legger til rette for sosiale ogfysisk aktive aktiviteter både i arbeidstiden og på fritiden.

Et ønske om å gi tilbake

En viktig del av WCLs engasjement i lokalsamfunnet er støtten vi gir til lokale idrettslag. Vi ser paralleller mellom idretten og arbeidslivet, hvor vi alle er avhengig av våre kollegaer og lagspillere for å yte vårt beste. Flere av våre kollegaer er selv engasjert i idretten på ulike nivåer, som utøvere, trenere og lagledere. Vi heier på dugnadsånden og frivilligheten som er avgjørende for at lokale idrettslag kan eksistere og tilby aktiviteter for barn og unge. WCL ønsker å gi tilbake til samfunnet der vi kan, og støtter derfor opp om den lokale breddeidretten.


– Det handler om å gi litt tilbake der vi kan, engasjement, fellesskap, idrett og frivilligheten er noe vi brenner for, derfor er den lokale breddeidretten så viktig for oss, forteller Personalleder i Westcon Løfteteknikk, Merethe Olsen.


Personalleder Merethe Olsen på kontoret i Haugesund.


WCL støtter lokale idrettslag som Sportsklubben Nord, Åkra IL, Haugar, Haugesund Cheerleading og Storhall Karmøy. I tillegg deler vi interessen for god løfteteknikk med Tine Rognaldsen Pedersen og støtter opp om hennes idrettskarriere. Vi sponser også lokale elitelag som FK Haugesund og Stavanger Oilers.

Trener sammen

Våre ansatte er en aktiv gjeng, derfor legger vi opp til at de kan trene sammen. Vi har en avtale med Padelon i Haugesund, hvor våre ansatte kan melde seg på for å trene to timer i uken. Personalleder, Merethe, ser svært positivt på det gode samholdet blant kollegaene sine:

– Du lærer å kjenne kollegaene på en annen måte gjennom sportslige aktiviteter, utenfor rammene og rollene på arbeidsplassen. – Det styrker moral og fostrer vennskap.

Om det ikke er padel vi spiller, trener vi gjerne sammen opp mot et av de sportslige arrangementene vi deltar på. Selv stiller WCL med et bedriftsfotball-lag i ulike turneringer, og på tvers av avdelingene har vi deltatt på Rosa Sløyfe-løpet i flere byer de siste årene. Vi ser at flere ansatte blir med for hvert år, og i fjor stilte vi lag både i Haugesund og Stavanger.


Over 20 kollegaer fra WCL deltok på RosaSløyfe-løpet i Haugesund i fjor.


Et aktivt velferdsstyre

Foruten om de mer fysisk aktive aktivitetene kollegaene i WCL gjør sammen, samler også velferdsstyret vårt grupper, avdelinger og hele slektskapet til ulike sosiale aktiviteter året rundt. Velferdsstyret favner alle ansatte på tvers av avdelinger og lokasjoner, fra Stavanger, Bergen, Florø, Odda og Haugesund. Etter koronapandemien har det vært ekstra viktig å finne positive avbrekk i hverdagen, og velferdsstyre jobber aktivt med å skape arrangementer som kan samle våre ansatte og skape et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø. I år samles vi alle til 30 års jubileet til høsten.

WCLs verdier om inkludering, samarbeid og ansvarlighet gjenspeiles i vår daglige virksomhet og engasjement for våre ansatte og lokalsamfunnet. Ved å skape et inkluderende arbeidsmiljø og støtte lokale idrettslag, bidrar vi til trivsel og utvikling både internt og eksternt. Selskapet er dedikert til å være en positiv kraft i samfunnet samtidig som vi fortsetter å levere kvalitetstjenester til våre kunder.