Tilbake
Nyhet

Westcon Løfteteknikk AS inngår nye avtale med Lyse og Van Leusden

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) har signert ny langsiktig avtale med Lyse Elnett AS for leveranser innen Sakkyndig kontroll av arbeidsutstyr og verktøy, i deres lokasjoner i Stavangerregionen. Samtidig blir ny leverandøravtale inngått med produsenten Van Leusden.
Publisert
8.9.2021

Avtalen med Lyse Elnett har en ramme på 2 år, men det er muligheter for økning.

- For oss betyr dette nye faglige utfordringer, som selvfølgelig krever noe kompetanseheving, men vi ser frem til å utvikle vår kunnskap og erfaring, sier Karl Johan Jentoft, administrerende direktør i WCL.

- Avtalen kommer av vår spennende satsning inn mot landbasert industri, som vil gi enda mer stabil arbeidsmengde enn det for eksempel oljebransjen har gitt oss de siste årene, forklarer direktøren.

Første oppdrag for Lyse er allerede gjennomført, og selskapet gleder seg til tiden fremover.

Jentoft smiler;

- Vi på Westcon Løfteteknikk sier takk til Lyse Elnett for tilliten, og ser frem til flere spennende år med vår nye kunde.

Flere grunner til å feire

Direktøren og de ansatte har enda flere grunner til å smile, for allerede én måned inn i 2020 har selskapet klart å kapre en kjempe-leverandør til sin leverandør-stall: Van Leusden.

Van Leusden er en erfaren leverandør av kraner til maritim og offshore industri, og har mer enn 130års kompetanse og kunnskap som WCL og deres kunder kan nyte godt av.

- Det å ha direkte kontakt med produsentene av produktene vi selger setter oss i stand til å betjene våre kunder på en enda bedre måte – Karl Johan Jentoft, Administrerende Direktør for Westcon Løfteteknikk AS

- Dette gjør oss til en enda mer komplett leverandør av kraner, og samarbeidet med Van Leusden vil befeste vår posisjon i et nokså krevende marked, forteller Jentoft.

bilde: www.erikkila.com

Produsenten har i sin produktportefølje blant annet et helt spekter av eksplosjonssikkert utstyr i EX sone 1 og 2, og vil gi viktige synergier i WCL sitt totalkonsept, som vil være veldig fordelaktig for kundene.

- Det å ha direkte kontakt med produsentene av produktene vi selger setter oss i stand til å betjene våre kunder på en enda bedre måte, forklarer Jentoft.

WCL er allerede godt i gang med leveranser av Van Leusden-produkter til flere kunder, og selskapet ser frem til et godt samarbeid for å sikre god oppfølging av det norske markedet.