Tilbake

Westcon Løfteteknikk introduserer JibFlex - en revolusjon innen fleksibel løftekapasitet

Westcon Løfteteknikk er alltid på utkikk etter innovative løsninger for å forbedre effektiviteten og sikkerheten i løfteoperasjoner, og har nå den innovative JibFlex-kranen i sitt sortiment. Denne unike og fleksible jib-armen er designet for å takle utfordringer i trange rom hvor tradisjonelle løftebommer eller kraner kommer til kort.
Publisert
17.4.2024

Innovative og allsidige JibFlex

JibFlex skiller seg ut med sin kapasitet på opptil 500 kg innenfor en arbeidsradius på 3 meter, og kan strekke seg opptil 7 meter fra festepunktet med en kapasitet på 150 kg. Produktets modulære design av lettvekts aluminium, sikret med låsebraketter, tilbyr enestående fleksibilitet og mobilitet, noe som gjør det til et ideelt valg for en rekke applikasjoner - fra faste installasjoner og verftanlegg til vindturbin-naceller.

Brukervennlig og effektiv

Med JibFlex kan operatører enkelt manøvrere last gjennom åpninger, rundt hjørner og hindringer, noe som betydelig reduserer risikoen for skader og forbedrer arbeidsmiljøet ergonomisk, fordi JibFlex reduserer behovet for manuell håndtering. Den raske og enkle installasjonen, sammen med minimal opplæring nødvendig for operatørene, understreker JibFlexs brukervennlighet og effektivitet.

– JibFlex er vårt nyeste steg mot smartere og sikrere løsninger, noe som virkelig viser hva vi står for her i Westcon Løfteteknikk. Vi er stolte over å kunne tilby et verktøy som ikke bare gjør jobben lettere, men også tryggere og mer effektiv. JibFlex har et annerledes bruksområde fra de mer tradisjonelle kranene, som gjør den mer allsidig og brukervennlig, sier Johan Helle Jentoft, salgsingeniør salg/utleie WCL.

JibFlex er ikke bare et nytt produkt i deres tilbud, men en videreføring av selskapets tradisjon for å fremme sikkerhet, effektivitet, og ikke minst, innovasjon i alle ledd. Westcon Løfteteknikk leverer løfteutstyr som møter de varierte og utfordrende behovene til kundene hvor enn det måtte være.