Tilbake
Nyhet

Westcon Løfteteknikk utvider utleiepoolen med fire 100-tonns vannbager

Med over 3000 artikler til leie, er utleiepoolen en av de fremste tjenestene til WCL, samt det segmentet som opplever størst utvikling og vekst. Nå er den blitt enda større, med fire nye 100-tonns vannbager.
Publisert
20.9.2022

I over 20 år har WCL jobbet med kontinuerlig utvidelse og videreutvikling av deres utleietjenester. I tett samarbeid med de ulike industriene, har WCL et klart innblikk i hvilket utstyr bransjen har behov for – og kommer til å ha større nytte av i fremtidige prosjekter.

Nå har utleiepoolen fått enda noen nye, betydelige tilskudd; fire 100 tonns vannbager, samt tilsvarende loadceller for å matche størrelsen på celler og vannbager. Dette gjør at WCL vil være komplette i denne serien.

Vannbager av denne størrelsen brukes til større prosjekter, mer effektiv testing av kraner og offshore fartøy, samt verft som har fartøy inne til vedlikehold og reparasjon.

De nye vannbagene kommer i tillegg til investeringer på store lufttaljer opp til 100 tonn.

Harald Våga, Salgsleder Utleie i Westcon Løfteteknikk, kommenterer;

- WCL er opptatt av å fornye seg i samarbeid med kunden, slik at vi alltid imøtekommer kundebehovene når vi gjør investeringer. Vi har en pool som begynner å likne komplett, men kommer aldri til å gi oss på konkurransedyktighet, og vil fortsette å følge markedets behov.

I mange tilfeller er utleie det mest lønnsomme for våre kunder i forbindelse med prosjekter som går over en tidsbegrenset periode. Fra WCL sitt moderne verksted med dyktige fagfolk, blir at alt utstyr vedlikeholdt og kontrollert til enhver tid, slik at du får rask responstid på alle leveranser. WCL tilpasser utleieavtalen etter dine behov og har det meste på lager slik at du får rask levering dit du trenger, når du trenger det.